140 razy Cię ktoś nie sprawdzi, a trafisz na upierdliwca, który sprawdzi Ci wszystko
W takim razie nie masz prawa miec w aucie czekokolwiek innego ponad to co zostało zamontowane w fabryce Nieorginalne radio? No cóz odszkodowanie papa, przecież mogło wpłynąc na pracę elektroniki i sposowdować wpadnięcie auto w poślizg
Kolego za dalego sie posuwasz w tych swoich interpraetacjach. Nie znam przypadku zby przez to że mas zzałożone nieorginalne felgi, HID-y czy spojlej ktos odmówił wypłaty odszkodowania. róznie dobrze skoro Twoja skoda jeździ np. na Continetalach to po założeniu Dunlopów z innym bieznikiem możesz sie spodziewać problemów przy wypłacie odszkodowania.
Tylko zwróć uwagę, że wszystkie rzeczy, które wymieniłeś (typu felgi, opony itp.) posiadają homologację...
Dziękuję, dobranoc... Znieczulica Panie, znieczulica...
Pewnie temat oblatany ale wyszukiwarka jest do D. Zobaczcie sobie poniższy link, chce zamontować CB w miejscu spiołki w O1 i o ile montaż radia jest zrozumiały to mam pytanie jak ładnie pociągnąć antenę aż do bagażnika w kombii. Jak ma ktoś gotowe rozwiązania albo sugestie jak go ładnie pociągnąć (co za zwrot) to czekam.
wojtek1982, ja kolego mam cb w popielniczce i puściłem kabel tunelem środkowym, pod wykładziną (podłogą), następnie pod kanapą tylną, wzdłuż boczka bagażnika i wszystko elegancko wygląda moim zdaniem jedyne rozwiązanie...
Można pociągnąć pod wzdłuż środkowego fotela pod wykładziną... kabel wyjdzie pod kanapą gdzie wykładzina się kończy.w bagażniku też można dać pod wykładzinę.
Można też kabel pociągnąć do słupka B potem w nim do podsufitki i aż do bagażnika. Opcji jest sporo grunt to długi kabel.
pzdr
ja ciągłem do ori anteny jak montowałem triflexa, czyli od popiołki pod dechą rozdz. do słupka przedniego, na podsufitke i heja to tyłu..... zajeło mi to z 10-15 minut....
Trzeba jakieś plastiki zdejmować, żeby przeciągnąć kabel pod wykładziną? Macie może jakieś foty albo cuś? Opcja ze zdejmowaniem plastików w słupkach odpada
Komentarz