Montaż CB w popiołce + pociągnięcie anteny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bikerek
    Classic
    • 2010
    • 24

Zamieszczone przez Big
    Zamieszczone przez Biszczu
    140 razy Cię ktoś nie sprawdzi, a trafisz na upierdliwca, który sprawdzi Ci wszystko
    W takim razie nie masz prawa miec w aucie czekokolwiek innego ponad to co zostało zamontowane w fabryce Nieorginalne radio? No cóz odszkodowanie papa, przecież mogło wpłynąc na pracę elektroniki i sposowdować wpadnięcie auto w poślizg
    Kolego za dalego sie posuwasz w tych swoich interpraetacjach. Nie znam przypadku zby przez to że mas zzałożone nieorginalne felgi, HID-y czy spojlej ktos odmówił wypłaty odszkodowania. róznie dobrze skoro Twoja skoda jeździ np. na Continetalach to po założeniu Dunlopów z innym bieznikiem możesz sie spodziewać problemów przy wypłacie odszkodowania.
    Tylko zwróć uwagę, że wszystkie rzeczy, które wymieniłeś (typu felgi, opony itp.) posiadają homologację...
    Dziękuję, dobranoc... Znieczulica Panie, znieczulica...
    manius
  • wojtek1982
    Ambiente
    • 2009
    • 108

Witam

Pewnie temat oblatany ale wyszukiwarka jest do D. Zobaczcie sobie poniższy link, chce zamontować CB w miejscu spiołki w O1 i o ile montaż radia jest zrozumiały to mam pytanie jak ładnie pociągnąć antenę aż do bagażnika w kombii. Jak ma ktoś gotowe rozwiązania albo sugestie jak go ładnie pociągnąć (co za zwrot) to czekam.

Komentarz

• Łosiu1988
      Elegance
      • 2009
      • 864
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM
      • BZB 1.8 TSI 160 KM

wojtek1982, ja kolego mam cb w popielniczce i puściłem kabel tunelem środkowym, pod wykładziną (podłogą), następnie pod kanapą tylną, wzdłuż boczka bagażnika i wszystko elegancko wygląda moim zdaniem jedyne rozwiązanie...
      Moja czarna bestia: http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...5%9B%C2%81osiu

Komentarz

• b707
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1272

Można pociągnąć pod wzdłuż środkowego fotela pod wykładziną... kabel wyjdzie pod kanapą gdzie wykładzina się kończy.w bagażniku też można dać pod wykładzinę.

Można też kabel pociągnąć do słupka B potem w nim do podsufitki i aż do bagażnika. Opcji jest sporo grunt to długi kabel.
        pzdr
        Adam

Komentarz

• dylan80
          Rider
          • 2009
          • 625

ja ciągłem do ori anteny jak montowałem triflexa, czyli od popiołki pod dechą rozdz. do słupka przedniego, na podsufitke i heja to tyłu..... zajeło mi to z 10-15 minut....

Komentarz

• wojtek1982
            Ambiente
            • 2009
            • 108

Trzeba jakieś plastiki zdejmować, żeby przeciągnąć kabel pod wykładziną? Macie może jakieś foty albo cuś? Opcja ze zdejmowaniem plastików w słupkach odpada

Komentarz

Pracuję...